• • white noise

[ index ]  [ emperor ]  [ x-division ]  [ empire ]

Zed. 20 éves. Budapest és Sárbogárd között ingadozom. NKE hallgató. Blogger / hobbi grafikus. Beteges pankráció és modern art megszállot. Láncdohányos. Narcoleptic. Vegetáriánus. Céltudatos- elszánt - öntörvényű - egy kis akaratossággal megfűszerezve. 

Az oldalnak nincs semmilyen koncepciója, szóval leginkább olyan dolgokról olvashatsz majd a későbbiekben,amik engem érdekelnek.


 

 
#doit

Tervek/programok, amiket a közeljövőben szeretnék megvalósítani.

Budapest tour
új design
08.04. - 08.13. | Krk-szigetek

 

 
addicted to

Itt megtekinthetitek, hogy jelenleg miket nézek, vagy ha az időm megengedi,akkor miket olvasok. Mivel sajnos olyan sok szabadidőm nincs, mint amennyire szükségem lenne, így kevés dologra tudok egyszerre rendesen odafigyelni. Jelenleg ezeket a sorozatokat nézem.

 

Family Guy
15. évad
Online
WWE
Monday Night Raw
Online


 

 
messages from you

Szerintem a postaláda használata világos, nem is akarom nagyon ecsetelni az alapszabályokat, amiket be kell tartanod, ha ide szeretnél írni. Ha cserét szeretnél kérni, azt nyugodtan megteheted akár itt is. A többi 'nem ide tartozó' dolgodat kérlek emailben vitasd meg velem!:) A nevem Zed, nem pedig Kedves szerkesztő!

 

 
hall of fame

Különösebb elvárásaim nincsenek, az oldalad legyen igényes, ahová szívesen visszajárnék később, Te pedig legyél barátságos és kedves! Lényegében ennyi. Csak a kedvenc oldalaim kerülnek ki képpel.

 

Lost people

 
empire

Szerkesztő: Zed
Mottó: In carnage, I bloom ... like a flower in the dawn
Nyitás: 2016.02.15.
Költözés: 2016.05.15.
Hazatérés: 2018.04.13.
Téma: blog / személyes / grafika
Design: 08. Airmort feat. nikki,Efruse,Gergő & Zed

 

 
followers
Indulás: 2016-01-22
 
 
emperor

Ide valami rövid bemutatkozást kéne írnom magamról?! Hát egye kutya, megpróbálom. Khm. Már elég régóta vagyok része a magyar webes társadalomnak, így gondolom a Zed név ismerős lehet. Legjobban alkalmi bloggernek, vagy part-time designernek szeretem magam nevezni, mert tényleg képtelen vagyok ezt teljes időben csinálni. Amikor időm, - de legfőképpen inkább a hangulatom engedi, akkor szeretek feltűnni, és a rendkívül értelmes gondolataimat a nézőközönség elé vetni. Sorry'bout that. Húsz, azaz 20 éves vagyok. Durva, de most kétszer annyi idős vagyok, mint tíz éves koromban. Igazából már azt sem tudom hogy az mikor volt, - azon kívül hogy 2008-ban, de akkor biztos értelmesebb voltam. A környezetem szerint, ahogy idősödöm, egyre érthetetlenebb vagyok. And that's true. Mindig magamnak próbálok a lehető legjobban megfelelni, nem pedig a körülöttem lévőknek. Ez sokak szerint elfogadott, azonban van aki ezzel nem ért egyet. Rendkívül makacs, beképzelt, öntörvényű és céltudatos vagyok. Az anyukám szerint ez egy remek összeállítás, kivéve ha egy ilyen személlyel kell együtt élned. Sajnos nem tartozom a rendmániások klubbjába, eléggé szétszórt vagyok, ezért mindig nagy a felfordulás körülöttem, - viszont én tökéletesen eligazodok benne! A sötét színeket szeretem, a fekete és a fehér mellett csak a szürke árnyalatait vagyok képes hosszabb ideig eltűrni. Ez tökéletesen tükrözi a hangulatomat is, mivel nem vagyok valami életvidám ember, az érzéseimet szinte mindig elfolytom. A tulajdonságaimról nem szeretnék többet 'mesélni', szerintem ez bőven elég egy netes közzöségbe, ráadásul a szerkesztők nagyobb része már ismer, ők tudják milyen vagyok.

Elég sok kérdést kapok a hétköznapi életemmel kapcsolatban, ezért most ezt bővebben kifejtem ide:

-Tavaly végeztem a helyi gimnáziumban, öt éves nyelvi előkészítős osztályba jártam. Az ELTE emberi erőforrások szakán szerettem volna továbbtanulni, viszont halasztottam egy évet. Jelenleg Budapesten dolgozom, és a nyár végére szeretnék is felköltözni, hogy már úgy kezdhessem az egyetemet.

- Már meg sem tudom mondani mióta foglalkozom grafikázással és weblapfejlesztéssel. Ez számomra olyan hobbi, amit egyszerűen nem tudok megunni. Igen, elgondolkodtam már rajta, hogy komolyabban is foglalkoznom kéne vele, mert annál nincs is jobb, ha a hobbid lesz a megélhetőséged. De, én ezzel úgy vagyok, hogy csak akkor érzem a magaménak, ha kedvem van hozzá. Teljes munkaidőben ezt nekem elég nehéz lenne csinálnom, mivel abszolút a hangulatomtól függ. Van, hogy hetekig képtelen vagyok bármilyen weblaszerkesztéssel kapcsolatos dologra gondolni, mert ha hosszabb ideig csinálom, akkor megunom. Szóval köszönöm a lelkesítő dícséreteket és tanácsokat, hogy ezzel foglakoznom kéne, de nem, egyáltalán nem. Hamar csődbe mennék.

- Másik dolog amit sokszor a fejemhez vágnak, ha ennyire szeretek blogolni, és ennyire élvezhetőek a cikkek amiket írok, akkor miért tűnök el néhány hónap után évekre. Nos, erre én sem tudom a választ. Ez kb. hasonlóképpen zajlik le, mint a grafikázás. Ha sokáig csinálom, egy idő után kényszernek érzem, ezért inkább kispadra teszem a dolgot, aztán majd ha megint kedvem lesz hozzá, akkor újra belevágok.

 

thisismyhouse
© 2016-2018


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!